Relaxed Mozambique

Gala-Gala Eco Resort Ponta D’Ouro

Ponta D’Ouro is een hele kleine plaats aan de kust. De enige wegen die ernaartoe leiden bestaan uit zand, zo ook de wegen in Ponta.
Om hier te komen laten jullie de auto achter op een beveiligde parkeerplaats aan de grens.

 

Na de grensovergang worden jullie opgewacht voor de rit naar jullie accommodatie.
Voor een kleine plaats is het er erg bedrijvig. Alle koopwaar, zo ook de boodschappen worden te koop aangeboden in kraampjes. Er zijn ook verschillende kramen met souvenirs te vinden waar je naar binnen word gevraagd om de hoeveelheid souvenirs te bekijken en kopen. Als je vanuit de accommodatie naar het strand loopt vind je hier bij eb schitterende rockpools, de kust is ook wat ruiger hier.
De accommodatie bestaat uit allemaal rieten huisjes. Je hebt de keus uit een basis huisje of een en-suite huisje. Vanuit de accommodatie zijn er verschillende activiteiten te boeken, denk hierbij aan een duik-trip of een dolfijnen safari.

Er zijn een aantal goede restaurantjes in de stad, de eigenaren weten je daar meer over te vertellen. Bij dit pluspakket zit geen ontbijt of diner inbegrepen maar dit is zeker wel mogelijk.

Met dit pluspakket slaapt u hier 5 nachten, dit kan naar wens worden aangepast.

Vanaf  €360,- voor 2 personen.

Te boeken bij de volgende reizen: 15 dagen volop safari, Rustig safari rondje, Zuid-Afrika compleet, 3 weken Zuid-Afrika.

Machubo Beach Resort 

Om hier te komen staat er een avontuurlijke rit gepland.

Nadat jullie de huurauto ten zuiden van het Krugerpark hebben ingeleverd worden jullie opgehaald om naar Machubo te gaan. Eerst volgt er een grensovergang waar jullie zullen worden geholpen met het invullen van de papieren. Hiervandaan is het nog zo’n 2 uur rijden voordat jullie bij de afslag naar de accommodatie aankomen. Jullie gastheer staat hier op jullie te wachten en neemt jullie mee naar dit kleine paradijsje. Je rijdt door een suikerriet plantage heen richting de duinen. Daar volgt een hobbelig gedeelte door het losse zand. Eenmaal aangekomen bij Machubo waan je, je in een ware oase van rust.

De huisjes zijn gebouwd op de duinen en je kijkt uit over het schitterende (privé) strand. Wanneer je gaat wandelen aan het strand zal je niet snel andere mensen tegen komen. Het pakket dat wij hier aanbied en is een pakket voor 5 nachten, inclusief ontbijt en diner. Dit is echt de ideale plek om compleet tot rust te komen.

Hier zit ook een dagtrip bij inbegrepen waar je kunt kiezen voor een dagje Maputo of een tocht langs de 4 zoetwater meren, helemaal naar Bilene.

 Andere excursies en trips zijn ook mogelijk maar niet inbegrepen in de prijs.

Vanaf  €795,- voor 2 personen.

Te boeken bij de volgende reizen: 15 dagen volop safari, Rustig safari rondje, Zuid-Afrika compleet, 3 weken Zuid-Afrika.

Ook mogelijk met het vliegtuig vanaf Johannesburg voor circa €300,- extra per 2 personen.